YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Otomobilin Çarptığı Astsubay Ve Eşi Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ankara’da kaldırımda yürürken otomobilin altında kalarak hayatını kaybeden astsubay ile öğretmen eşi, Balıkesir’in Ayvalık ilçesine...

Ankara’da kaldırımda yürürken otomobilin altında kalarak hayatını kaybeden astsubay ile öğretmen eşi, Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Altınova beldesinde gözyaşları içinde toprağa verildi.

Hava Astsubayı Şaban Tola (36) ve öğretmen olan hamile eşi Funda Tola (32), önceki akşam Kızılay Oran Sitesi’nde yürüyüşe çıktı. Bu sırada bir otomobil, sürücüsünün kırmızı ışıkta durmak isterken fren yerine gaza basması sonucu kaldırımda yürüyen çifte çarptı. Hastaneye kaldırılın çift kurtarılamadı.

Genç çift için bugün Ankara Hava Kuvvetleri Komutanlığında askeri tören düzenlendi. Tören sonrası cenazeler Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Altınova beldesine getirildi. Selimiye Mahallesi'ndeki baba ocağında gözyaşları sel olurken, baba İbrahim Tola ve anne Hilmiye Tola ile Şaban Tola’nın diğer 5 kardeşi ve yakınları için 112 Acil Servis ekipleri evin önünde bekledi. Fenalaşan bazı aile fertleri Ayvalık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Çift, Yeni Cami’de cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazını müteakip belde kabristanında toprağa verildi. Cenazeye askeri ve mülki erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler