YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Üniversiteli Kızları Taciz Ettiği Öne Sürülen Şüpheli Gözaltında

BANDIRMA İddiaya göre G.C., ders çıkışında sahil bandında dolaşan üniversite öğrencileri 18 yaşındaki İ.A. ve 20 yaşındaki R.K. elle ve sözlü tacizde bulundu.

BANDIRMA İddiaya göre G.C., ders çıkışında sahil bandında dolaşan üniversite öğrencileri 18 yaşındaki İ.A. ve 20 yaşındaki R.K. elle ve sözlü tacizde bulundu. Bunun üzerine 2 üniversiteli kız, '155 Polis İmdat' hattınını arayarak şikayette bulundu. Güvenlik güçlerinin geldiğini gören G.C. kaçmaya başladı. Kovalamacanın ardından G.C., Hacıyusuf Mahallesi 36'ncı Sokak girişinde yakalandı.
Yapılan sorgulamada, daha önce de benzer taciz olayından arandığı tesbit edilen G.C., ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edilecek.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler