YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bartın'da Yaban Hayvanları Için Doğaya Yem Bırakıldı

Ayhan ACAR/BARTIN, Orman ve Su İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri, kar nedeniyle doğada yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanları

Bartın'da Yaban Hayvanları Için Doğaya Yem Bırakıldı

Ayhan ACAR/BARTIN, Orman ve Su İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri, kar nedeniyle doğada yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanları için yemleme çalışması yaptı. Ekipler, Kumluca, Sökü, Arıt ve Zoni yaylalarına yem, buğday, parçalanmış et ve sebze bıraktı.
Bartın Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü İlksen Ateşoğlu, yem bırakma işlemini her yıl gerçekleştirdiklerini belirterek şöyle dedi:
"Kar yağışı sonucunda hayvanların beslenmesinin zorlaşıyor. Bunu engellemek için doğaya yem bırakıyoruz. Yaban hayvanların beslenmesine yardımcı oluyoruz. Kar koşulları devam ettiği sürece Şubat ve Mart aylarında yemleme çalışmalarımız devam edecek. Her hafta sonu veya ihtiyaç duyulduğu zaman bu yemleme yapılacak."

Bartın'da Yaban Hayvanları Için Doğaya Yem BırakıldıBartın'da Yaban Hayvanları Için Doğaya Yem Bırakıldı

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler