YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ulus Ve Kumlucalılara Müjde

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Ulus Devlet Hastanesi ve Kumluca Aile Sağlığı Merkezi inşaatlarının...

Ulus Ve Kumlucalılara Müjde

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Ulus Devlet Hastanesi ve Kumluca Aile Sağlığı Merkezi inşaatlarının yapım ihalesinin 27 Ağustos tarihinde TOKİ tarafından gerçekleştirileceğini açıkladı.

Milletvekili Tunç, Sağlık Bakanlığınca yatırım programına alındıktan sonra proje ve imar çalışmaları tamamlanan Ulus İlçe Devlet Hastanesinin yapım işinin ve Kumluca Aile Sağlığı Merkezi ile Eczane inşaatının altyapı ve çevre düzenlemesi işlerinin 27 Ağustos tarihinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından ihalesinin yapılacağını ve ihalenin ardından da inşaat sürecinin başlayacağını söyledi. Milletvekili Tunç, Ulus İlçe Devlet Hastanesinin 1 blok ve 3 tattan oluşacağını, bin 200 metre kare oturum alanına ve 3 bin 211 metrekare kapalı alana sahip olacağını ifade etti.

20 hekim kapasiteli modern bir ağız ve diş sağlığı hastanesini Bartın’a kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Milletvekili Tunç, “Bartın'da her alanda olduğu gibi sağlık yatırımlarında da önemli çalışmalara imza atıyoruz. Halkımızın kaliteli sağlık hizmeti alabilmesi için gerekeni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Öncelikle çok büyük önem verdiğimiz 400 Yataklı Bartın Devlet Hastanesinin de imar çalışmalarının ardından ihalesi yapılacağını halkımıza müjdelemek istiyorum. İlimize sağlık alanındaki bu dev yatırımları yaparken bizlere destekleri nedeniyle başta Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Dr. Mehmet Müezzinoğlu'na teşekkür ediyorum” dedi.

Ulus Ve Kumlucalılara Müjde

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler