YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Batman'da Futbol Turnuvası

Batman Emniyet Müdürlüğü'nce düzenlenen "Mahalleler Yarışıyor Futbol Turnuvası"na katılan öğrenciler için etkinlik düzenlendi.

Batman Emniyet Müdürlüğü'nce düzenlenen "Mahalleler Yarışıyor Futbol Turnuvası"na katılan öğrenciler için etkinlik düzenlendi. İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından "Mahalleler Yarışıyor Futbol Turnuvası"nda finale kalan öğrencilere motivasyon amacıyla etkinlik düzenlendi. Finale kalan ilköğretim 7. ve 8. sınıflarda okuyan 64 öğrenci, polis memurları ile bir alışveriş merkezinde verilen yemekte bir araya geldi. Çocukların boş zamanlarında mahallerde kötü alışkanlıklar edinmelerine engel olmak için turnuvanın düzenlendiğini kaydeden polis memuru İhsan Er, turnuva ile çocukların sosyalleşmesini sağlamak istediklerini söyledi. "Çocuklarımız sokakta olmasın, taş atmasın. Tamamen sokağın zararlı etkilerinden korumak ve boş zamanlarını iyi bir şekilde değerlendirmelerini sağlamak için sosyal projeler düzenliyoruz" diyen Er, etkinlikte öğrencilerle güzel bir gün geçirdiklerini belirtti. Öğrencilerden Baran Sever de turnuvayı düzenleyen İl Emniyet Müdürlüğü'ne teşekkür etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler