YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Batman'da Öğrenciler Yararına Kermes Düzenledi

Polis Eşleri Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneği (PEKAY) Batman Şubesi, üniversite öğrencileri yararına yemekli kermes düzenlendi.

Polis Eşleri Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneği Batman Şubesi, üniversite öğrencileri yararına yemekli kermes düzenlendi. PEKAY Başkanı ve Batman Emniyet Müdürü Necati Denizci'nin eşi Aliye Denizci, Polisevinde düzenlenen yemekli kermesten elde edilecek gelirin üniversitede okuyan şehit polis ve bekçi çocuklarına burs olarak verileceği belirtti. Denizci, "Batman'da 14 çocuğumuza 10 aylık eğitim öğretim dönemi boyunca aylık 100'er lira olmak üzere eğitim bursu veriyoruz. Burs verdiğimiz öğrenci sayısını arttırmayı hedefliyoruz. Kermesimize destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler