YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Batman'da Streetball Turnuvası Düzenlenecek

 Batman Belediyesi Kültür Sosyal İşleri Müdürlüğü ve 1955 Batman Belediyespor Kulübü tarafından Streetball Turnuvası düzenlenecek.

Batman Belediyesi Kültür Sosyal İşleri Müdürlüğü ve 1955 Batman Belediyespor Kulübü tarafından Streetball Turnuvası düzenlenecek. Batman'da 3-6 Mayıs'ta düzenlenecek olan turnuvanın Atatürk Parkı’nda yapılacağı bildirildi. Batman Belediye Başkanı Sabri Özdemir, bu tür sosyal ve sportif etkinliklere destek vereceklerini söyledi. Özdemir, şunları söyledi: "Spor, gençlerin kaynaşması sağlıyor. İnsan sağlığına da olan olumlu etkileri var. Ayrıca barış, kardeşlik ve dayanışma duygularını pekiştiriyor. Bu anlamda spor organizasyonlarına büyük önem veriyor. Belediye olarak bu tür etkinlikleri destekleyeceğiz." Öte yandan, turnuvanın kayıt işlemlerinin 1 Mayıs'ta sona ereceği belirtildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler