YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dsi Genel Müdür Yardımıcısı Ve Dsi Heyeti Hasankeyf'i Ziyaret Etti

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdür Yardımcısı Güven Karaçuha, DSİ görevlilerden oluşan bir heyetle Hasankeyf...

Dsi Genel Müdür Yardımıcısı Ve Dsi Heyeti Hasankeyf'i Ziyaret Etti

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdür Yardımcısı Güven Karaçuha, DSİ görevlilerden oluşan bir heyetle Hasankeyf ilçesini ziyaret etti.

DSİ Genel Müdür Yardımcısı Güven Karaçuha, DSİ 16. Bölge Müdürü Mahmut Dündar, DSİ Genel Müdürlüğü 1. Hukuk Müşaviri Aysen Caner, DSİ Genel Müdürlüğü Barajlar ve HES Daire Başkanı Ergün Üzücek, Emlak Kamulaştırma Daire Başkan Yardımcısı Ali Kılıç Özbek Hasankeyf Kaymakamı Ceyhun Dilşad Taşkın’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sonrasında Kaymakam Ceyhun Dilşad Taşkın, DSİ heyeti ve İlçe Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen ile birlikte yapımı devam eden Hasankeyf yeni yerleşim alanındaki çalışmaları yerinde denetleyerek yüklenici firma temsilcilerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Heyet, Turizm Meslek Yüksekokulu ve uygulama oteli ile kültür parkı ve müzenin yer aldığı 2. etap çalışmalarını da inceledi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler