YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İsrail'in Gazze Saldırılarının Protesto Edilmesi

Sason'da esnaf, yere çizerek boyadıkları İsrail bayrağı üzerine astıkları Filistin bayrağı ile İsrail'in Gazze'ye saldırılarını protesto etti.

Sason'da esnaf, yere çizerek boyadıkları İsrail bayrağı üzerine astıkları Filistin bayrağı ile İsrail'in Gazze'ye saldırılarını protesto etti. İsrail'in Gazze'ye saldırılarını protesto eden ilçe esnafı, Cumhuriyet Meydanı'nda yola İsrail bayrağı çizdi. Filistin bayrağını yere çizdikleri İsrail bayrağın üzerine denk gelecek şekilde asan esnaf, dalgalandırdıkları Filistin bayrağı ile İsrail'e tepkilerini gösterdi. Grup adına açıklama yapan Bayram Çelik, ilçe merkezine Filistin bayrağı asarak İsrail’in zulmünü kınadıklarını göstermek istediklerini söyleyerek, "İsrail dünyada görülmemiş bir şekilde Gazze'deki masum halkı kadın, çocuk, yaşlı demeden katlediyor" dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler