YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kadir Gecesi

 Batman Valisi Azmi Çelik, Kadir Gecesinin kalplerin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarının aydınlanması, manevi huzurun artması için fırsat olduğunu belirtti.

Batman Valisi Azmi Çelik, Kadir Gecesinin kalplerin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarının aydınlanması, manevi huzurun artması için fırsat olduğunu belirtti. Vali Çelik Kadir Gecesi dolaysıyla yayımladığı mesajda, ramazan ayının son günlerine yaklaşırken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinde doruğa çıkan manevi güzelliklerin diğer günlerde de artarak devam etmesini diledi. Mesajında, "Kadir Gecesi millet olarak aramızdaki sabrı, sevgiyi, hoşgörüyü, yardımlaşmayı arttırmasını, paylaşmayı ve özveriyi pekiştirmesini diliyorum. Kadir Gecesi kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarımızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için fırsat" ifadelerine yer veren Çelik, İslam aleminin Kadir Gecesini kutladı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler