YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Paraları Çalınan Esnaf Yol Kapattı

 Ramazan Bayramı'nın ilk gününde bir pasajdaki 4 iş yerinde gerçekleşen hırsızlık olayıyla ilgili işlem yapılmadığını ileri süren esnaf, oturma eylemi yaptı.

Ramazan Bayramı'nın ilk gününde bir pasajdaki 4 iş yerinde gerçekleşen hırsızlık olayıyla ilgili işlem yapılmadığını ileri süren esnaf, oturma eylemi yaptı. İddiaya göre, Yeni Mahalle'deki Tahtakale Pasajı’nda 4 iş yerinin çelik kasalarında bulunan 500 bin lira çalındı. Olayın güvenlik kameralarına yansımasına rağmen zanlıların yakalanamadığını savunan pasaj esnafı Vali Azmi Çelik ile görüşmek için Valilik Konağı'na geldi. Valinin konutunda olmadığını öğrenen esnaf, Turgut Özal Bulvarı'nda oturma eylemi yaparak, yolu trafiğe kapattı. Olay yerine gelen polis ekiplerinin eylem yapan esnaflarla görüşmesi sonucu yaklaşık bir saat sonra yol yeniden ulaşıma açıldı. Esnaf Eşref Aslan, yaptığı açıklamada, bayramın birinci günü meydana gelen olayla ilgili herhangi bir gelişme olmadığını, kendilerine hiçbir bilgi verilmediğini savundu. Yaşadıkları mağduriyetin giderilmesini istediklerini ifade eden Aslan, "Vergimizi veremiyoruz, borcumuzu ödeyemiyoruz. Bayramdan önceki çalışmalarımızın karşılığı kasadaydı. Kasaları açıp paralarımızı almışlar. Hala bir gelişme yok" dedi. Esnaf Selim Yeşilmen ise, meydana gelen olayın faillerinin yakalanması için Vali Çelik ve emniyet müdüründen destek istediklerini söyledi. Hesabı sorulmadığı taktirde hırsızlık olaylarının sürebileceğini kaydeden Yeşilmen, güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntüler yardımıyla hırsızların yakalanmasını istediklerini dile getirdi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler