YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

PKK'lı genç kızdan şok itiraf!

Terör örgütünün Batman sorumlusu E.S'nin hikayesi PKK'nın gerçek yüzünü bir kez daha gözler önüne serdi.

PKK'lı genç kızdan şok itiraf!

Terör örgütünün Batman sorumlusu E.S'nin hikayesi PKK'nın gerçek yüzünü bir kez daha gözler önüne serdi.

23 yaşındaki E.S, 4 Şubat'ta tutuklandı. Cezaevinde hamile olduğu ortaya çıktı. Örgüt sorguladı. Baskıya dayanamadı ve gerçeği anlattı. Bir PKK yöneticisi kendisine tecavüz etmişti. Ancak ismi öğrenen örgüt olayın kapatılması talimatı verdi. Genç kadın, doğum raporu için bile o ismi söylemeyedi.

Terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması Demokratik Yurtsever Gençlik Meclisi (DYGM) Batman sorumlusu E.S.'nin başına gelenler PKK'nın gerçek yüzünü bir kez daha gözler önüne serdi. PKK adına gösterdiği faaliyetler gerekçesiyle 4 Şubat 2011 günü tutuklanan 23 yaşındaki E.S. sevk edildiği Siirt E Tipi cezaevinde bir çocuk dünyaya getirdi. Ancak cezaevindeki doğumun hikayesi tecavüze uğrayan bir kadının dramını gün yüzüne çıkartırken, PKK'daki ahlaki çöküntüyü de ortaya koydu.

TERÖRİSTLER CEZAEVİNDE SORGULADI Edinilen bilgilere göre cezaevine konulduktan bir süre sonra E.S'nin hamile olduğu anlaşıldı. Cezaevindeki teröristler, bekar olduğunu bildikleri E.S.'yi sorgulayarak kimden hamile kaldığını açıklaması için özeleştiri vermesini istedi. Cezaevindeki teröristlerin baskılarına direnemeyen E.S, örgüte verdiği özeleştirisinde tecavüze uğradığını belirterek, üst düzey bir PKK'lının ismini verdi.

TECAVÜZCÜ PKK'LI YÖNETİCİ ÇIKINCA Ancak sorguyu yapan örgüt üyeleri tecavüz olayının duyulmaması ve tecavüz edenin üst düzey bir PKK'lı olması nedeniyle olayın kapatılmasını kararlaştırdı. Ayrıca E.S.'ye dünyaya getireceği çocuğun babası olan PKK yöneticisinin ismini hastane ve cezaevi yönetimine söylememesi için de baskıda bulundukları kaydedildi.

SİSTEMATİK TECAVÜZ VAR Terör örgütünün kandırdığı genç kızlar, Kandil'de sistematik bir şekilde tecavüze uğruyor. Kızların çoğu buna sessiz kalıyor. Tepki gösterenler ise örgütün ilkelerini çiğnediği gerekçesiyle infaz ediliyor.

BEBEĞİN KAYIT İŞLEMİ YAPILMADI E.S. için esas dram 13 Ağustos 2011'de doğumu gerçekleştirdiği Siirt Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde yaşandı. Hastane görevlileri E.S'ye çocuğun babasının adını sordu. Ancak alınan örgüt kararına uymak zorunda kalan talihsiz genç kadın, çocuğunun babasının adını söyleyemedi. Bunun üzerine hastane görevlileri tarafından Doğum Kayıt Defteri'nde "Kocasının Adı Soyadı Mesleği" bölümüne "Hasta söylemek istemedi" notu düşüldü. E.S'nin dünyaya getirdiği çocuğun nüfus kayıt işlemi yapılmadan halen Siirt Cezaevin'de bakımına devam edildiği öğrenildi. E.S'ye tecavüz eden PKK'lı üst düzey yöneticinin kim olduğuna ilişkin araştırmanın sürdüğü ifade edildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler