YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

18 Mart Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Zaferi

AK Parti Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 99. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

AK Parti Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 99. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. Özbek. mesajında, vatanın her bir köşesinden kopup gelerek düşmanın karşısına dikilen ve "Çanakkale geçilmez" diyerek canları pahasına bu toprakları savunan şehitlerin aziz hatırasının, bugün de millet olma şuurunu canlı tutan en büyük ilham kaynağı olmaya devam ettiğini belirtti. Özbek, şunları kaydetti: "Milletimizin vatanına duyduğu aşk ve sadakat şehitlerimizin aziz hatırasıyla birlikte bu topraklarda yaşamaya devam edecektir. Çanakkale ruhunu, kutlu bir emanet gibi gönüllerimizde gururla taşıyacak, yeni nesillere miras bırakacağız. Vatan topraklarını, yani kutsal emaneti devraldığımız aziz şehitlerimizi minnetle, şükranla yad ediyoruz. Allah onlardan razı olsun, mekanları cennet olsun."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler