YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bayburt Grup Özel İdare–Fenerbahçe Soyunma Odası

Ömür AVCI/BAYBURT, İsmail Kartal, MHK Başkanı Zekeriya Alp’in istifasıyla ilgili bir soruya, "Sizden duyuyorum" cevabını verdi. Kartal, "Hakemlerden memnun musunuz?" sorusu üzerine şunları

Ömür AVCI/BAYBURT, İsmail Kartal, MHK Başkanı Zekeriya Alp’in istifasıyla ilgili bir soruya, "Sizden duyuyorum" cevabını verdi. Kartal, "Hakemlerden memnun musunuz?" sorusu üzerine şunları söyledi:
"Hakemler konusunda yorum yapmak istemiyorum. Ben sahanın içindeyim. İşimi yapmaya çalışıyorum. Elimden geldiğince, aklımın yettiğince futbolun içinde olmak, kulübüme ve Türk futboluna hizmet etmek istiyorum."
GÜNEŞ: "KALİTE FARKI ÖNE ÇIKTI"
Bayburt Özel İdare teknik direktörü Bahattin Güneş ise, "Bayburtlular bugünü bayram günü olarak ilan etti. İyi maç olduğunu düşünüyorum. 12 senedir amatör takımdık. Bu sene profesyonelliğe adım attık. Gücümüzün yettiği kadar oynamaya çalıştık. Usta ayakları var. Kalite farkı öne çıkıyor. Alan daraltarak, mücadele ederek bunları aşmaya çalıştık. İlk yarı bu baskıyı kurduk. İkinci yarı skorun dezavantajı vardı. Fenerbahçe daha iyi top çevirdi. Topa basamadık. Bu da mağlubiyete neden oldu. Böyle bir maçı Bayburtlular ve Türkiye’ye izlettirdiğimiz için memnunuz" dedi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler