YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bayburt'ta Başarılı Sporcular Ödüllendirildi

 Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, ülke genelinde düzenlenen çeşitli müsabakalarda dereceye giren sporcuları ödüllendirdi.

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, ülke genelinde düzenlenen çeşitli müsabakalarda dereceye giren sporcuları ödüllendirdi. Memiş, 14-20 Haziran'da Bolu'da düzenlenen Üst Minikler Ferdi Boks Şampiyanası, 21-27 Haziran'da Sakarya'da gerçekleştirilen Alt Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası ve 6-12 Ocak'ta Mersin'de yapılan Genç Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'nda dereceye giren sporcuları makamında kabul etti. Sporcularla bir süre sohbet eden Memiş, Bayburtlu sporcuların elde ettiği başarıların kendilerini de mutlu ettiğini belirtti. Memiş, Bayburt Belediyesinin özellikle bireysel spor branşlarını geçmişte de desteklediğini ifade ederek, "Biz bu sporcularımızı şimdi de destekliyoruz, gelecekte de destekleyeceğiz. Bu gençlerimizle övünüyoruz. Bunlar da inşallah hem Bayburt'a hem de Müslüman bir Türk'e yakışır şekilde Bayburt'umuzu temsil edecekler" dedi. Memiş, Bolu'daki şampiyonada 37,5 kiloda Türkiye birincisi olan Anıl Burak Kadıoğlu ile aynı şampiyonada 41,5 kiloda Türkiye birincisi olan Bayram Topal, Sakarya'daki şampiyonada 31 kiloda Türkiye Şampiyonu olan Mert Altıparmak, Mersin'deki şampiyonada 52 kiloda Türkiye ikincisi olan Hakan Çiğdem'i ikişer Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi. Bayburt Belediyesindeki törene sporcuların yanı sıra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, antrenörler ve kulüp yöneticileri katıldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler