YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cumhurbaşkanı Seçimi

Bayburt Sağlık Müdürü Zülkarni Özbek, evde bakım hizmeti alan hastaların talep etmeleri halinde oy verecekleri sandığa ulaşımları sağlanacağı bildirildi.

Bayburt Sağlık Müdürü Zülkarni Özbek, evde bakım hizmeti alan hastaların talep etmeleri halinde oy verecekleri sandığa ulaşımları sağlanacağı bildirildi. Özbek, yaptığı yazılı açıklamada, yarın yapılacak cumhurbaşkanı seçiminde, il genelinde yaşlı ve yatağa bağımlı hastaların oy vermeleri için hizmet vereceklerini belirtti. Uygulamadan, İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Evde Sağlık ve Bakım Hizmeti Biriminden hizmet alan vatandaşların yaralanacağını ifade eden Özbek, şunları kaydetti: "İlimiz genelinde evde bakım hizmeti alan yatalak ve yaşlı vatandaşlarımızın, Sağlığı Evde Sağlık Hizmetleri Birimimiz tarafından oy kullanacakları sandıklara ulaşımları sağlanacaktır. Evde sağlık hizmeti alan vatandaşlarımız, il merkezi için 2116754 , Demirözü ilçesi için 05362113128, Aydıntepe ilçesi için 05444771706 numaralı telefonlara ulaşarak hizmet alabilirler."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler