YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru

Memur Sen Bayburt İl Temsilcisi Fikret Özbey, 10 Ağustos'ta yapılacak cumhurbaşkanı seçiminde, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini bildirdi.

Memur Sen Bayburt İl Temsilcisi Fikret Özbey, 10 Ağustos'ta yapılacak cumhurbaşkanı seçiminde, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini bildirdi. Özbey, yaptığı yazılı açıklamada, milletin ilk kez doğrudan kendi iradesiyle cumhurbaşkanı seçeceğini belirterek, "Milletin oylarıyla seçilecek ilk Cumhurbaşkanı, kadim medeniyetimizin ihyası ve "yeniden büyük Türkiye" davalarının öncüsü olma sorumluluğunu da üstlenecektir. Milletin oylarıyla seçilecek 12. cumhurbaşkanımız, istikbal, istiklal ve istikrar noktasında büyük bir ivme yakalayan ülkemizin demokratikleşme, sivilleşme ve özgürleşme yolculuğunun da liderliğini yürütecektir" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanının halk tarafından seçilecek olması önemli olduğu kadar halkın doğru kişiyi, doğru ismi cumhurbaşkanı seçmesinin de çok önemli olduğunu vurgulayan Özbey, şunları kaydetti: "Biz bu noktada, Türkiye'nin ihtiyaç duyduğu cumhurbaşkanı profilini ve sahip olması gereken nitelikleri ifade edelim. 12. Cumhurbaşkanı, Türkiye Cumhuriyeti'nin lideri olacaktır. Türkiye, gelecek vizyonuna uygun olarak lider cumhurbaşkanı profiliyle, medeniyetin ihyası ve yeniden büyük Türkiye inşası sürecini hızlandırmalıdır. Türkiye'nin ihtiyaç duyduğu lider cumhurbaşkanının Anayasa'da yazılanlar dışında vasıflara da sahip olması gerekir. Biz bu gerçekler ışığında, 12. cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Bayburt Memur Sen İl Temsilciliği olarak Türkiye'nin dönüşüm hikayesine, reformist sürecine, özgürleşme ve demokratikleşme iradesine, vesayetin deşifresine ve tasfiyesine öncülük eden siyasi hareketin liderliğini yapan, dünya mazlumlarının sesi ve nefesi Türkiye fotoğrafını ortaya çıkaran, zulme ve zalime karşı diplomasinin sahte nezaketine sığınmadan tepki verebilen, İsrail Devlet Başkanına 'one minute', otuz yıl terör estiren örgüte 'silahı bırak' diyebilen, çözüm sürecini sahiplenen 'milletin adamı' Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğiz."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler