YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

30 Ağustos Zafer Bayramı

BİLECİK (AA) - 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla CHP İl Başkanlığı Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı.

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla CHP İl Başkanlığı Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı. CHP Bilecik İl Başkanlığı'nda toplanan partililer, kent merkezinden Cumhuriyet Meydanı'na gelerek, Atatürk Anıtı'na, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla çelenk konuldu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. CHP Bilecik İl Başkanı Çağatay Karaahmet, yaptığı konuşmada, 2 yıldır çıkartılan genelgeyle alternatif çelenk koyma törenleri düzenlediklerini belirterek, şöyle konuştu: "Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak Türkiye'nin her yerinde ve kendi ilimizde o günden bu yana bütün milli bayramlarda kendi tepkimizi koymak üzere kendi kutlamamız yapıyoruz. Bu kutlamayı ve töreni, yurdu kurtaran Kuvayi Milliye şehitlere, komutanlara ve Mustafa Kemal Atatürk'e saygımızı, Cumhuriyet Halk Partisi örgütü olarak gösteriyoruz. Milli bayramları kendi coşkumuzla, sevincimizle ve mutluluğumuzla kutluyoruz. Bu durum genelge değiştirilene kadar ki değiştirilmeyecek ama milli bayramlarda unutturulamayacaktır. Cumhuriyet Halk Partisi 10 kişi de, 5 kişi de, 1 kişi de kalsa gelip buraya bu çelengi koyacaktır."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler