YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

30 Ağustos Zafer Bayramı

BİLECİK (AA) - Bilecik'te, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Bilecik Bisikletliler Derneği tarafından "Bisiklet Turu" yapıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı

Bilecik'te, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Bilecik Bisikletliler Derneği tarafından "Bisiklet Turu" yapıldı. Dernek Başkanı Hakan Yavuz, Cumhuriyet Meydanı'nda başlayan tur öncesi yaptığı konuşmada, 30 Ağustos Zaferi'nin 92'nci yıl dönümünün kutlandığını hatırlattı. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve şehitleri saygıyla andıklarını belirten Yavuz, "Büyük Taarruz, Türkiye Cumhuriyeti'nin temeli olmasının yanı sıra tarihte eşi benzeri olmayan birtakım özelliklerin olduğu savaştır. Ülkenin işgalden kurtarılması, kısa sürede tam ve kesin sonuç alınabilmiş olması, sonuçları itibarıyla bir ülkenin ve toplumun tarihinde dönüm noktası teşkil etmesi özellikleri eşsiz bir niteliktir" diye konuştu. İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından yaklaşık 50 bisikletli, belirlenen güzergahta ilerledi. Tur, Cumhuriyet Caddesi'nde sona erdi.

30 Ağustos Zafer Bayramı30 Ağustos Zafer Bayramı

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler