YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bilecik Belediye Başkanı Yağcı:

BİLECİK (AA) - Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, yarınların güvencesi gençleri Bilecik'te ağırlamaktan mutluluk duyduklarını bildirdi.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, yarınların güvencesi gençleri Bilecik'te ağırlamaktan mutluluk duyduklarını bildirdi. Yağcı, yaptığı yazılı açıklamada, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesini tercih eden yarınların güvencesi ve aynı zamanda değişim potansiyelinin kaynağı olan yeni eğitim neferlerini kentte ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. Ülkenin en önemli meselelerinin başında eğitim ve öğretimin geldiğini belirten Yağcı, açıklamasında şu görüşlere yer verdi: "Son yıllarda gerek ilimizde gerekse ülkemizde eğitimde büyük atılımlar yapıldığını görmekteyiz. Öyle ki; gençlerimizin ve çocuklarımızın başarısıyla büyük mutluluk duyuyoruz. Çocuklarımıza, gençlerimize insanlara saygıyı, millete ve ülkeye sevgiyi, bağımsızlık onurunu öğreten okuldur. Eğitim; bir milleti özgür, bağımsız, şanlı, yüce bir sosyal toplum halinde yaşatır veya bir milleti esaret ve sefalete terk eder. Eğitim ve öğretim noktasında her fert üzerine düşen görevi tam manasıyla yerine getirmelidir. Bu anlamda bizler de belediye olarak, gençlerimizin her alanda kolay ve rahat bir öğrenim hayatı geçirmesi için gerekli tüm tedbirleri aldık. Kurulduğu ilk yıldan itibaren, fiziki anlamda büyük gelişmeler kat eden üniversitemiz de her yönüyle donanımlı yapısı ve tecrübeli akademik kadrosuyla öğrencilerimizi beklemektedir." Yağcı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinin her alanda gelişimini hızla tamamladığına vurgu yaparak, kurum ve kuruluşlar ile koordineli çalışmalar gerçekleştiren üniversitenin, her yıl binlerce genci bünyesine kazandırdığı gibi aynı şekilde binlerce öğrenciyi de mezun ettiğini belirterek, yeni oluşturduğu teknik birimleri, derslikleri, kütüphane, hizmet binaları, dinlenme ve eğlenme alanlarıyla üniversitenin, öğrencilerin her alanda memnuniyetini kazanacağına inandığın ifade etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler