YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bilecik'te "İlk Adımda Dost Eli" Projesi

BİLECİK (AA) - Bilecik Emniyet Müdürlüğü tarafından üniversiteye kayıt yaptıracak öğrencilere yönelik "İlk adımda dost eli" projesinin planlandığı bildirildi.

Bilecik Emniyet Müdürlüğü tarafından üniversiteye kayıt yaptıracak öğrencilere yönelik "İlk adımda dost eli" projesinin planlandığı bildirildi. Müdürlükten yapılan açıklamada, müdürlüğün bilgilendirme ve önleme faaliyetleri kapsamında, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesine yeni kayıt yaptırmak için gelen öğrencilerin, üniversiteye alışma sürecinde yanlarında olduklarını göstermek ve üniversite içerisinde kendilerini güvende hissetmelerini sağlamak amacıyla "İlk adımda dost eli" projesinin planlandığı kaydedildi. Müdürlük tarafından proje kapsamında, üniversitenin içerisine çadır kurulacağı belirtilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi: "Kurulması planlanan çadır ile birlikte, yeni kayıt yaptırmaya gelen öğrencileri, üniversite hayatlarında, önlerine çıkacak olan zorluklarda bilgilendirmek için "Uyuşturucu ile mücadele" konulu bilgilendirme ile birlikte üniversiteyi tanıtan ve kayıt yaptırırken ihtiyaç duyulacak bilgilerin içerdiği bilgilendirme broşürü verilmesi planlanmaktadır. Bu broşürlerin yanında, kayıt yaptırmaya gelen öğrencilerimize, üzerinde Bilecik Emniyet Müdürlüğü ve "İlk adımda dost eli" olarak yazılmış, çift baskılı tükenmez kalem hediye edilecektir. Üniversitede kurulacak çadırın dışında, merkez otogarda da, yeni kayıt yaptırmaya gelen öğrenciler için bir stant kurulup, burada "Hırsızlık ve bilişim dolandırıcılığı" ile ilgili bilgilendirme broşürleri dağıtılacaktır. Aynı zamanda sohbet ve muhabbet ortamı oluşturulması sağlanacaktır. Bu proje kapsamında bin 500 öğrenci 3 bin 500 veli olmak üzere toplamda 5 bin kişi ile iletişime geçilmesi planlanmaktadır."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler