YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bilecik'ten Kısa Kısa

BİLECİK (AA) - Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile İl Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, servis araçlarına denetim gerçekleştirildi. 

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile İl Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, servis araçlarına denetim gerçekleştirildi. İl Özel İdaresi Kavşağı ile Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi önünde gerçekleştirilen denetimlerde, araçların yetki belgesi ile belediyeden aldıkları güzergah izin belgeleri incelendi. Sürücülerin çeşitli konularda uyarıldığı denetimlerde, gerekli belgeleri bulundurmayan ve evrak eksikliği olan sürücülere gerekli cezai işlem uygulandı. Periyodik olarak gerçekleştirilen denetimlerde amacın şehirdeki servis hizmetlerinin daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde yürütülmesi olduğu bildirildi. -7. Geleneksel Çocuk Festivali Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın Bilecik'te güzel etkinlikler ile kutlanacağını belirtti. Nisan ayını birbirinden güzel etkinlikler ile geçirdiklerini dile getiren Yağcı, Bilecik'te, çocuk bayramının yanı sıra 7. geleneksel çocuk festivalini de büyük bir coşkuyla kutlayacaklarını belirterek, şunları söyledi: "Cumhuriyetimizin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanımız Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Bilecik'te bir başka güzel kutlanacak. 7 yıldır geleneksel olarak kutladığımız geleneksel çocuk festivalinde çocuklarımız birbirinden güzel etkinlikler ile eğlenceli vakitler geçirecekler. Bilecik Belediyesi tarafından bu yıl 7. düzenlenecek olan festival, için 23 Nisan Çarşamba günü saat 09.00'da, Bilecik Belediye Sarayı önünden, Cumhuriyet Meydanı'na yapılacak kortej yürüyüşü ile start verilecek. 4 gün sürecek olan festivalimize bütün çocuklarımızı bekliyoruz."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler