YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bozüyük'te Tiyatro Sahnesinde "evlenme Teklifi"

BİLECİK (AA) - Bozüyük ilçesinde, bir tiyatrocu, oyun sırasında sahneye çağırdığı kız arkadaşına evlenme teklifinde bulundu.

Bozüyük ilçesinde, bir tiyatrocu, oyun sırasında sahneye çağırdığı kız arkadaşına evlenme teklifinde bulundu. Halk Eğitim Merkezi Tiyatro Kulübü ile keman kursuna katılanların sahnelediği "Sör-vay-vır Halk Eğitim Adası Tiyatrolu Kemancılar" adlı oyunda görevli Fuat Kanıpek, gösterimi izlemesi için kız arkadaşı Büşra Gül'ü davet etti. Oyun senaryosuna eklenen bölümde onun için şiir okuyan Kanıpek, daha sonra sahneye çağırdığı Gül'ün önünde diz çöküp evlenme teklifi yaptı. Bir süre şaşkınlık yaşayan Gül ise teklife "evet" yanıtını verdi. Kanıpek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, aynı iş yerinde çalıştığı Gül ile bir yıl önce tanıştığını söyledi. Ona sürpriz evlenme teklifinde bulunmak istediğini belirten Kanıpek, "Arkadaşlarım, Halk Eğitim Merkezinde tiyatro oyunu sahneleyeceklerini ve evlenme teklifini burada yapabileceğimi söyledi. Ben de bu şekilde kız arkadaşıma sürpriz evlenme teklifi yaptım" dedi. Gül ise erkek arkadaşının birkaç gündür oyun provalarında bulunduğunu ve telefonlarına yanıt vermediğini dile getirerek, "Tiyatronun senaryosunu bilgisayar ortamında ben yazdım. Tiyatroda oynayacak diye bekliyordum. Evlenme teklifi yapacağı hiç aklıma gelmedi" diye konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler