YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bozüyük'ten Kısa Kısa

BİLECİK (AA) - Bozüyük İlçe Jandarma Komutanlığı, teşkilatlarının 175. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Hayme Ana Anaokulu'nda 23 Nisan kutlaması Bozüyük Hayme Ana Anaokulu'nda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle tören düzenlendi. Okul Müdürü Özay Çiftçi, yaptığı konuşmada, 23 Nisan 1920 gününün, Cumhuriyet yoluna atılmış en büyük adım olduğunu belirterek, "Devletimizin yönetim sisteminde bu tarihte başlayan büyük değişim, 29 Ekim 1923'te cumhuriyetin ilanı ile sonuçlanarak Türk milletinin ufku açılmıştır" dedi. Kutlamalarda, anasınıfı öğrencileri tarafından çeşitli gösteriler sunuldu. Öte yandan şiir gösterisi sunmak için sahneye çıkan ve ağlayan öğrenciyi, ailesi teselli etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler