YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru

BİLECİK (AA) - AK Parti Bilecik İl Başkanlığı tarafından cumhurbaşkanı seçiminde sandıklarda görev alacaklar için eğitim toplantısı düzenledi.

AK Parti Bilecik İl Başkanlığı tarafından cumhurbaşkanı seçiminde sandıklarda görev alacaklar için eğitim toplantısı düzenledi. AK Parti İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen eğitimde, Türkiye'nin geçmişinin çok iyi hatırlanması gerektiğini belirterek, geçmiş yıllarda yaşanılan kargaşaları, kaosları, anarşiyi ve enflasyonu birlikte yaşadıklarını söyledi. Türkiye'nin sıkıntılı günlerden bugüne geldiğini ve sıkıntılı günlerde yaşanılan ortamları iyi bildiklerini ifade eden Kurtulmuş, şöyle konuştu: "Bir şekilde sokaklar karıştırılıyor, provokede ediliyor, kavga çıkarılıyordu ve darbelere zemin hazırlanıyordu. Ülke hiçbir zaman kargaşadan kurtulmuyordu. Bunun faturasını, bedelini fakir fukara ödüyordu. Bu ülke üzerinde oynanan oyunlar bu şekilde yıllarca devam etti ve bu oyunların sonuna gelme noktasında 2002 yılında milletin teveccühü ile partimiz iktidara geldi. Hepimizin yolu, sevdası ve gönlü aynı. Bu memlekete hizmet noktasında çıkmış olduğumuz yol aynı. Onun için birlik ve beraberlik içinde bugüne kadar başardık bugünden sonraki süreçte dünden daha fazla çalışmak zorundayız. Bugün yapacağımız çalışma belli. Bizleri bir çatı altında toplayan, bu millete, coğrafyaya ve Müslüman dünyasına bu kadar çok hizmeti veren başbakanımız için çalışmamız gerekiyor." Program, AK Parti Bilecik Seçim İşleri Başkanı Mehmet Turhan'ın katılımcılara seçimler hakkında bilgi vermesi, sandıkta görev alacakların sorumluluklarını anlatan sinevizyon gösterisi ve iftarla sona erdi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler