YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru

BİLECİK (AA) - BBP Bozüyük İlçe Başkanı Serdar Şahin, cumhurbaşkanlığı seçiminde teşkilat olarak Ekmeleddin İhsanoğlu'nu destekleyeceklerini bildirdi.

BBP Bozüyük İlçe Başkanı Serdar Şahin, cumhurbaşkanlığı seçiminde teşkilat olarak Ekmeleddin İhsanoğlu'nu destekleyeceklerini bildirdi. Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici başta olmak üzere genel merkez yöneticileri ve il başkanlarının yapmış oldukları istişare sonucunda bir karara varıldığını ve kararın tüm teşkilatlara tebliğ edildiğini hatırlattı. "İstişarenin sünnet, istişareden çıkan kararın farz" ehemmiyetinde olduğunu bildiklerini ifade eden Şahin, şunları kaydetti: "Bu sebepten dolayı genel merkezimizin almış olduğu kararın yanındayız. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ekmeleddin İhsanoğlu'nu destekleyeceğiz. İlçe teşkilatımızın herhangi bir üyesi ile istişare etmediği halde istişare ettiğini beyan edenler, kesinlikle kendilerini ve hemşehrilerimizi kandırmış olurlar. Bizler teşkilatın töresini bilen ve de bu törelere bağlı kalan teşkilatçıyız. İlçe başkanlığımızın dışında yapılan açıklamalar, açıklamayı yapan kişinin kendini bağlar."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler