YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İntihara Kalkışan Genç Kızı Chp'li Vekil Ikna Etmeye Çalıştı

Cafer ELMAS / BİLECİK, Olay akşam saatlerinde Gazipaşa Mahallesi Rasimbey Caddesi'ndeki inşaat halindeki bir binada meydana geldi. İnşaatın 3'üncü katında A.D.

İntihara Kalkışan Genç Kızı Chp'li Vekil Ikna Etmeye Çalıştı

Cafer ELMAS / BİLECİK, Olay akşam saatlerinde Gazipaşa Mahallesi Rasimbey Caddesi'ndeki inşaat halindeki bir binada meydana geldi. İnşaatın 3'üncü katında A.D. adlı genç kızı gören vatandaşlar 155 Polis İmdat hattını arayarak durumu bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Bilecik Belediyesi İtfaiye ekipleri inşaatın önüne vatandaşların yardımıyla branda açtı, polisler de inşaatın 2'nci katına çıkarak genç kızı ikna çabalarına başladı. Polisler, genç kızın erkek arkadaşı B.O.'yu da olay yerine getirdi. B.O.'nun çabaları da sonuçsuz kaldı.
Bu sırada olay yerinden tesadüfen geçen CHP Milletvekili Yaşar Tüzün de genç kızı intiharından vazgeçirmek için inşaatın 2'nci katındaki polislerin yanına gitti. Milletvekili Tüzün genç kızı ikna etmeye çalışırken polisler bir anlık dalgınlığından yararlandıkları A.D.'yi kolundan yakaladı. Milletvekili Yaşar Tüzün ve polisler tarafından inşaattan indirilen genç kız "Kalbim yanıyor. Artık dayanamıyorum" diye bağırdı. Ambulansa alınarak Devlet Hastanesi'ne götürülen A.D.'nin erkek arkadaşıyla tartıştıktan sonra intihar amacıyla inşaata çıktığı belirtildi.

İntihara Kalkışan Genç Kızı Chp'li Vekil Ikna Etmeye Çalıştıİntihara Kalkışan Genç Kızı Chp'li Vekil Ikna Etmeye Çalıştıİntihara Kalkışan Genç Kızı Chp'li Vekil Ikna Etmeye Çalıştı

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler