YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Organize sanayiden Vali Akpınar geçti

Bilecik Valisi H. İbrahim Akpınar, Pazaryeri Organize Sanayi Bölgesi'nde, faaliyet gösteren fabrikalardan bazılarını ziyaret etti.

Organize sanayiden Vali Akpınar geçti

İnşaat çalışmaları devam eden Dedeli Doğalgaz Çevrim Santralini ziyaret eden Vali Akpınar'ı, Kaymakam vekili Oktay Kaya, Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, İl Genel Sekreteri Halis Nalbant, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Hüseyin Çelik ve üyesi Nazmi Ceyhan, Dedeli Doğalgaz Genel Müdürü Halil Çiftçi ve diğer yetkililer tarafından karşıladı.

Dedeli Doğalgaz Genel Müdürü Çiftçi ve Proje Müdürü Halim Eroğlu'ndan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Akpınar, oluşturdukları istihdamla il ekonomisine hayat veren sanayi kuruluşlarını yakından görmek ve tesisler hakkında bilgi sahibi olmak amacıyla ziyaretlerini sürdürdüğünü söyledi.

Vali Akpınar ve beraberindekiler, daha sonra Sanat Toprak Ürünleri fabrikasını ziyaret edip, Personel Müdürü Nihat Şenocak ile Yönetim Kurulu üyesi Sedat Bayam'dan üretim hakkında bilgi alarak fabrikanın işletme bölümlerini gezdi.

Buradan Merkeze bağlı Şükraniye köyüne geçen Vali Akpınar, köy kahvehanesinde vatandaşlarla bir süre sohbet etti ve muhtar Mustafa Özcan'dan köy hakkında bilgi aldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler