YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bilecik'te polis evinde ölü bulundu

Bilecik’te İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan polis memuru evinde ölü bulundu.

Bilecik'te polis evinde ölü bulundu

Bilecik’te İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan polis memuru evinde ölü bulundu.Epilepsi hastası olan polis memuru Serkan Cömert, dün gece nöbetten çıktıktan sonra evine geldi.

Sabah saatlerinden bu yana nişanlısı kendisine ulaşmayınca Serkan Cömert’in arkadaşlarını arayarak, ‘’Sabahtan beri Serkan’a ulaşamıyorum. Çok merak ediyorum’’ dedi.

Bunun üzerine arkadaşları ve komşuları evin kapısını açıp içeri girdi. İçeri girdiklerinde yerde yatan Serkan Cömert’i gören arkadaşları hemen 112 Acil ekiplerini aradı. Sağlık ekipleri, Serkan Cömert’in nöbet geçirdiğini ve kusma esnasında nefes alamayarak boğulup hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay yerine gelen Bilecik İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, ‘’Doktor ve savcı gelerek olay yerinde incelemelerini yapacaklar. Gündüz evde yalnızmış ve sağlık memurlarının verdiği bilgiye göre hastalığı varmış. Şüpheli bir durum yok. Başımız sağolsun’’ dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler