YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şehit polisler için mevlit okutuldu

Bilecik'in Pazaryeri Emniyet Amirliğince, Türk Polis Teşkilatı'nın 166. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla şehitler için mevlit okutuldu.

Şehit polisler için mevlit okutuldu

Kara Mustafa Paşa Caminde, görev başında şehit olan polis memurları için mevlit okutularak, İlçe Müftüsü Eyüp Aydın tarafından dua yapıldı. Mevlit çıkışı yaklaşık 500 vatandaşa pilav ve ayran ikram edildi.

İlçe Emniyet Amiri Hüseyin Avni Özcan, mevlite ilçe halkının büyük ilgi göstermesinden teşkilat olarak memnuniyet duyduklarını belirterek, tüm şehitlere Allah'tan rahmet, geride kalan eş ve yakınlarına sabırlar diledi.

PAZARYERİ'NDE AĞAÇLANDIRMA SEFERBERLİĞİ

Pazaryeri Orman İşletme Şefliği tarafından düzenlenen ağaçlandırma seferberliği kapsamında 6 bin 500 fidan dikimi gerçekleştirildi.

Orman İşletme Şefi Sabri Satış, Adabayırı Kent Ormanı'nda, Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Çok Programlı Lisesi Tema grubu, emniyet teşkilatı ile vatandaşların katıldığı etkinlikte, Başbakanlık'ın ağaçlandırma seferberliği kapsamında 100 hektarlık alana 100 bin fidan dikileceğini söyledi.

Satış, amaçlarının gençlere ve vatandaşlara doğa sevgisini kazandırmak ve onlarında birer dikili fidanlarının olmasını istediklerini belirterek, şöyle konuştu:

''Başbakanlık ağaçlandırma seferberliği bünyesinden karşılanan kent ormanına ıhlamur, sedir, dişbudak, karaçam, akasya, dut ve çınar olmak üzere 6 bin 500 fidan dikimi gerçekleştireceğiz. Hedefimiz 100 bin fidan dikimi yapmak. Çalışmalar tamamlandıktan sonra yürüyüş yolları ve oturma alanları yapılarak belediyeye teslim edeceğiz.''

Belediye Başkanı Yalçın da, gelecek nesillere en güzel mirası bırakacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler