YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Sosyal Medyayı Yönetme" Semineri

BİLECİK (AA) - Pazaryeri ilçesinde Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) öğrencilerine "Sosyal Medyayı Yönetme" semineri verildi.

Pazaryeri ilçesinde Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu öğrencilerine "Sosyal Medyayı Yönetme" semineri verildi. YURTKUR Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen programda, özel bir danışmanlık şirketinin İstanbul koordinatörü Selim Çavuş, öğrencilere, "Sosyal Medyayı Yönetmek" seminer verdi. YURTKUR Eskişehir Bölge Müdür Yardımcısı Beytullah Tarhan, Pazaryeri YURTKUR Müdürü Halit Sönmez ve yöneticilerin de katıldığı seminerde konuşan Çavuş, öğrencilere, "sosyal medya, dijital iletişim, sosyal ağlarda içerik ve analiz, sosyal medyada etik, etkin sosyal medya kampanyası oluşturmak, sosyal medyada topluluk yönetimi, sosyal medyada marka yönetimi, sosyal medyanın avantajları ve dezavantajları, sosyal medyayı gelişim için kullanmak" başlıklı konularda bilgi verdi. Ülkemizde yaşanan gelişmelere bakıldığında sosyal medyanın, önemini her zamankinden daha fazla hissetirmeye başladığını söyleyen Çavuş, şunlar ı kaydetti: "Özel sektörden kamu kuruluşlarına, bireysel girişimlerden, şahıslara kadar toplumun her kesimini ilgilendiren bu gelişmeler sosyal medyayı bilinçli ve eğitimli kullanımıyla çok daha önemli bir hal alacaktır. Doğru ve düzgün kullanıldığında sosyal medya yapıcı, motive edici, markalar için verimli bir mecradır. Bu mecranın suistimal edilmemesi, kötü niyetli kurum ve kişilerce kitleleri yanlış yönlendirilmemesi ve bireysel anlamda her türlü zararlılardan arındırlmış bir biçimde bilgilenme ve bilgilendirmek adına kullanılması gerekir." Program sonunda öğrenciler, seminerin kendileri için çok yararlı olduğunu belirterek, Çavuş'a teşekkür etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler