YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Uzaklaştırma Kararına Rağmen 8 Aylık Hamile Kadını Eşi Öldürdü, Bebeği Kurtarıldı (3)

KÖYÜNDE TOPRAĞA VERİLDİ Bilecik'te eşi Hüseyin Kartal tarafından bıçaklanarak öldürülen Melike Kartal'ın cenazesi yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından hastane morgundan alınarak

Uzaklaştırma Kararına Rağmen 8 Aylık Hamile Kadını Eşi Öldürdü, Bebeği Kurtarıldı (3)

KÖYÜNDE TOPRAĞA VERİLDİ
Bilecik'te eşi Hüseyin Kartal tarafından bıçaklanarak öldürülen Melike Kartal'ın cenazesi yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından hastane morgundan alınarak toprağa verilmek üzere Bozüyük İlçesine bağlı Günyarık Köyü'ne götürüldü.
Melike Kartal için Günyanık Köyü'nde cuma namazının ardından cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Melike Kartal'ın babası Mehmet Kaygın, yakınları ile çok sayıda kişi katıldı. Baba Mehmet Kaygın kızının tabutunu başında gözyaşı döktü.
Yakınları, Melike Kartal'ın ikinci evlilik yaparak Hüseyin Kartal ile 1,5 yıl kadar önce evlendiğini belirtti. Hüseyin Kartal'ın da üçüncü evliliği olduğunu ifade eden bir yakını, "Aralarında geçimsizlik vardı. Hüseyin Kartal hakkında uzaklaştırma kararı verildi. Hüseyin de evinin karşısında başka bir ev kiralamış. Buradan Melike'yi gözetliyormuş. Geceleyin Melike yakınlarının yanına gitmek için aralarında bebek beşiğinin de bulunduğu eşyalarını taşıyormuş. O sırada Hüseyin gelmiş. 8 aylık hamile olan Melike'nin yanında ilk eşinden olan 4 yaşındaki kızı Zeynep Duru da varmış. Hüseyin, Zeynep Duru'nun gözleri önünde Melike'yi defalarca bıçaklamış" diye konuştu.
Bir yakını da Melike'nin 15 yaşındayken trafik kazası geçirdiğini ve aylarca hastanede tedavi gördüğünü anlattı.
Kılınan cenaze namazından sonra Melike Kartal köy mezarlığına götürülerek gözyaşları içinde toprağa verildi.

Uzaklaştırma Kararına Rağmen 8 Aylık Hamile Kadını Eşi Öldürdü, Bebeği Kurtarıldı (3)Uzaklaştırma Kararına Rağmen 8 Aylık Hamile Kadını Eşi Öldürdü, Bebeği Kurtarıldı (3)Uzaklaştırma Kararına Rağmen 8 Aylık Hamile Kadını Eşi Öldürdü, Bebeği Kurtarıldı (3)

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler