YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bingöl'de çatışma

Bingöl Karlıova'da güvenlik güçleriyle PKK'lılar arasında çıkan çatışmada 1 terörist öldürüldü, 7'si de sağ olarak yakalandı.

Bingöl'de çatışma

Bingöl'ün Karlıova İlçesi'nde güvenlik güçleriyle terör örgütü PKK mensupları arasında çıkan çatışmada 1 terörist öldürüldü, 7 terörist de sağ olarak ele geçirildi.

CUDİ'DE BÜYÜK OPERASYON

Karlıova İlçesi'nde arazi arama tarama faaliyetleri yürüten güvenlik güçleri, Sudurağı Köyü'nde terör örgütü PKK mensubu bir grup olduğunu tespit etti. Bunun üzerine olay yerine takviye kuvvetler sevk edildi. Güvenlik güçleri tarafından giriş ve çıkışları tutulan köy, ablukaya alındı.

Güvenlik güçlerinin teslim ol çağrısına teröristler, ateşle karşılık verince çatışma çıktı. Çatışmada bir terörist ölü olarak ele geçirilirken, 7 terörist de silahlarıyla birlikte sağ olarak yakalandı.

Çatışmanın ardından bölgeye takviye kuvvetler sevk edildi. Bölgede başka teröristlerin de olabileceği ihtimali üzerine hava destekli geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler