YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bingöl'de Trafik Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı

Bingöl'de bir araç yolun karşısına geçmeye çalışan 4 üniversite öğrencisi kıza çarptı. Kazada 1 kişi...

Bingöl'de Trafik Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı

Bingöl'de bir araç yolun karşısına geçmeye çalışan 4 üniversite öğrencisi kıza çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Elazığ-Bingöl karayolu Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) önünde gerçekleşen kazada 12 AN 390 plakalı aracın sürücüsü, yolun karşısına geçmeye çalışan 4 kız öğrenciye çarptı. Kazada; Kahramanmaraş nüfusuna kayıtlı Bingöl Üniversitesi İlahiyat Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Şeyma Çokparlamış (20) isimli öğrenci olay yerinde hayatını kaybetti. Ayşe Fatma Zengin, Esra Şevli ve Hülya Generel isimli öğrenciler ise yaralı olarak Bingöl Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaza sonrası sürücü, aracı terk ederek olay yerinden kaçtı. Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler kaçan kişinin bulunması için geniş çaplı arama başlattı.

Yaşanılan kazadan sonra bir grup öğrenci, KYK önünde oturma eylemi yaparak yolu trafiğe kapattı. Daha sonra grup, slogan atarak şehir merkezinde bulunan Dörtyol kavşağına gelip oturma eylemi yaptı. Burada da trafik akışını durduran grup, daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler