YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bingöl'de Trafik Kazası: 1 Ölü 3 Yaralı

Bingöl'de bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan üniversite öğrencilerine çarpması sonucu 1 öğrenci öldü, 3 öğrenci yaralandı.

Bingöl'de bir otomobilin yolun karşısına geçmeye çalışan üniversite öğrencilerine çarpması sonucu 1 öğrenci öldü, 3 öğrenci yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Elazığ Bingöl karayolunda sürücüsünün kimliği henüz öğrenilemeyen 12 AN 390 plakalı otomobil, Bingöl Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) önünde yolun karşısına geçmeye çalışan Bingöl Üniversitesi'nde okuyan 4 kız öğrenciye çarptı.

Kazada Şeyma Çokparlamış olay yerinde hayatını kaybetti, yaralanan Ayşe Fatma Zengin, Esra Şevli ve Hülya Generel Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan Generel, buradaki ilk müdahalenin ardından Elazığ'a sevk edildi.

Polis, kazanın ardından otomobili terk ederek kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

Kazada hayatını kaybeden Çokparlamış'ın Kahramanmaraşlı ve Bingöl Üniversitesi İlahiyat Fakültesi 2. sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi.

Öte yandan kazaya tepki gösteren bir grup öğrenci Elazığ Bingöl karayolunda oturma eylemi yaparak yolu bir süre trafiğe kapattı.

Öğrenciler daha sonra sloganlar eşliğinde yürüyerek gittikleri kent merkezinde bu kez de Genç Caddesi'nde oturma eylemi yaptı.

Öğrencilerin eylemi sürüyor.

Muhabir: Naim Boşkut / Sema Kaplan

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler