YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adilcevaz’Da Fırına Giren Hırsızlar Suçüstü Yakalandı

Salih BEŞKARDEŞ/ ADİLCEVAZ(Bitlis), (DHA)- BİTLİS’in Adilcevaz İlçesi’nde bir ekmek fırınına giren hırsızlar, polisler tarafından suçüstü yakalandı. Şüpheliler, sevk edildikleri mahkeme

Adilcevaz’Da Fırına Giren Hırsızlar Suçüstü Yakalandı

Salih BEŞKARDEŞ/ ADİLCEVAZ(Bitlis), (DHA)- BİTLİS’in Adilcevaz İlçesi’nde bir ekmek fırınına giren hırsızlar, polisler tarafından suçüstü yakalandı. Şüpheliler, sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklandı.
Hırsızlık olayı, ilçe merkezindeki Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'ndaki Tekbir Ekmek fırınında meydana geldi. Siirt’ten gelerek Bitlis’in Ahlat ve Tatvan ilçelerinde de hırsızlık olaylarına karışan şüpheliler, Adilcevaz İlçesi’nde bir ekmek fırınına girerek buradaki para kasasını açmaya çalıştı.
Aynı binanın üst katındaki evinde bulunan işyeri sahibi Servet Koçak, fırından sesler geldiğini duyunca polisi aradı. Kısa sürede gelen Adilcevaz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçmaya çalışan M.K., R.D. ve M.G.'yi işyerini açmada kullandıkları levye ve eldivenleri ile birlikte suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan ve Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularının adından adliyeye sevk edilen şüpheliler, sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklandı.

Adilcevaz’Da Fırına Giren Hırsızlar Suçüstü YakalandıAdilcevaz’Da Fırına Giren Hırsızlar Suçüstü Yakalandı

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler