YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Adilcevaz'da Iş Yeri Açılışı

BİTLİS (AA) - Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, ilçede KOSGEB tarafından sağlanan desteklerle kurulan kasap dükkanının açılışını gerçekleştirdi. 

Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, ilçede KOSGEB tarafından sağlanan desteklerle kurulan kasap dükkanının açılışını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Necati Gürsoy'un da katıldığı törenle iş yerinin açılış kurdelesini kesen Özbek, bu tür iş yerlerinde ilk göze çarpan şeyin temizlik olduğuna dikkati çekerek, hayırlı ve bol kazançlar diledi. Kısa süre önce göreve başladığını ve açılışını gerçekleştirdiği ilk iş yeri olduğunu belirten Belediye Başkanı Gürsoy ise "Bu tür iş yerlerinin temizliği ve bakımı çok önemli. Çünkü doğrudan insan sağlığını ilgilendiriyor. Buradan diğer esnaf hemşerilerimin de kendi iş yerlerine çekidüzen vermesi gerektiğini düşünüyorum. Adilcevazlı hemşerilerimden de ricam alışverişlerini ilçe esnafımızdan yapmalarıdır" dedi. Alışın ardından ilk alışverişi yapan Özbek ve Gürsoy, satın aldıkları etlerin maddi durumu kötü olan ailelere dağıtılması talimatı verdi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler