YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ahlat'ta Huzur Toplantısı Düzenlendi

BİTLİS (AA) - İl Emniyet Müdürü Saim İşlek, Ahlat'ta sivil toplum kuruluşları, mahalle muhtarları, esnaf ve vatandaşlarla huzur toplantısı düzenledi.

BİTLİS - İl Emniyet Müdürü Saim İşlek, Ahlat'ta sivil toplum kuruluşları, mahalle muhtarları, esnaf ve vatandaşlarla huzur toplantısı düzenledi. Toplantıya katılanların sorunlarını dinleyen İşlek, ilçede seçim sonrası yaşanan sıkıntıları değerlendirdi ve bu tür olayların bir daha yaşanmamasını temenni etti. İlçede personel yetersizliği ve mobese sisteminin olmayışı sorunlarına değinen İşlek, İlçe Emniyet Müdürlüğünün personel sayısının artırılacağını ve bu kapsamda gerekli görülen birimlerin de kurulacağını söyledi. Mobese sistemi ihalesinin yapıldığını, önümüzdeki günlerde sistemin kurulması için çalışmaların başlatılacağını ifade eden İşlek, şöyle devam etti: "Seçim sonrası oluşan olaylar Ahlat'ın tarihinde kara bir leke olarak kalacak. Ama bu kara leke sizi üzmesin. Belki kara lekeyi yaratanlar açısından kirli bir sayfa ama Ahlatlı için bu bir bakıma ibret vesikasıdır. Onun için herkes uyanık durmak, dik durmak, birlik bütünlük içinde hareket etmek durumunda. Yalan dolan haberlerle, dedikodularla vatandaşımızı ürkütmeye korkutmaya çalışan odakları sevindirmemeliyiz." Her konuda son derece duyarlı olduklarını belirten İşlek, bu çerçevede istihbarat birimlerinin titiz şekilde çalıştığını ifade etti. İşlek, "Hiç kimse hukuk dışı korku, baskı ve sindirme yoluyla insanlarımızı taciz edecek hiçbir şeye kalkışmasın. Bizler buna göz yummayız. Rehavet içinde olamayız" diye konuştu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler