YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başkan Aksoy, Gazetecilerle Iftar Yemeğinde Buluştu

BİTLİS (AA) - Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Bitlis merkez ve ilçelerinde görev yapan gazetecilerle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Bitlis merkez ve ilçelerinde görev yapan gazetecilerle iftar yemeğinde bir araya geldi. Tatvan Yaşam Alışveriş Merkezinde düzenlenen iftar yemeğinde gazetecilerle sohbet eden Aksoy, bölgedeki insanların çözüm süreci dolayısıyla huzurlu olduğunu ifade ederek, sürecin devam etmesi dileklerinde bulundu. Zor şartlar altında görev yapan gazetecilerle iftar yemeğinde bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu anlatan Aksoy, şöyle konuştu: "Bugün böyle güzel bir ortamın olmasının en büyük nedeni çözüm sürecidir. Allah'a şükür insanlar şuan huzurlu ve bu ortam İnşallah böyle devam eder. Bizim halkımızın buna ve bu kardeşliğe ihtiyacı var. Artık insanlar savaştan, ağlamaktan, silahtan, cezaevlerinden yoruldu. Herkes bu barış sürecinin devam etmesini istiyor. Şuan Tatvan'da güven ve huzur ortamı var. Önceden ailesiyle birlikte sahile veya çay bahçelerine rahat gidemeyenler, şuan rahatlıkla dilediği gibi oralara gidip güzel vakitler yaşayabiliyor. Ramazan ayı olması nedeniyle etkinlikler yapıyoruz." Belediye olarak valilik ve kaymakamlığın desteğiyle SODES kapsamında her akşam bin-bin 200 kişiye iftar yemeği verdiklerini, İşletme Parkı'nda Ramazan geceleri programı düzenlediklerini hatırlatan Aksoy, ilçedeki iki sokakta SODES projesiyle etkinlikler tertiplendiğini ifade etti. Çalışmaların ilçeye canlılık kattığını ve insanların iftardan sahur saatlerine kadar çarşı ve sahilde güzel vakit geçirdiğini anlatan Aksoy, "Tatvan'da ramazan etkinlikleri bu yıl ilk oldu ve İnşallah önümüzdeki yıllarda çok daha güzel hale getirilecek. Ayrıca, Tatvan Belediyesi tarafından ihtiyaç sahiplerine günlük 3 bin halk ekmeği veriliyordu. Bunu devam ettiriyoruz. Bu uygulama ramazanda olduğu gibi, ramazan sonrası da devam edecek" dedi. İftar yemeğinin ardından gazeteciler belediye başkanı Aksoy ile Ramazan Sokağı'nı gezip çay içti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler