YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bitlisli Girişimciler Guinness Rekorlar Kitabına Girmeyi Hedefliyor

BİTLİS (AA) - Tatvan ilçesinde 3 sivil girişimci, dünyanın en uzun ve kalabalık halayını oluşturarak Guinness Rekorlar Kitabına girmeyi hedefliyor.

BİTLİS - Tatvan ilçesinde 3 sivil girişimci, dünyanın en uzun ve kalabalık halayını oluşturarak Guinness Rekorlar Kitabına girmeyi hedefliyor. Girişimcilerden Ali İhsan Önen, gazetecilere yaptığı açıklamada, dünyanın en uzun ve en kalabalık halayını oluşturarak, Guinness Rekorlar Kitabına girmeyi hedeflediklerini söyledi. Organizasyonu 2015 yılının yaz aylarında yapmayı planladıklarını ifade eden Önen, "Bununla ilgili Tatvan Belediyesine dilekçemizi sunduk. Tatvan'da yoğun bir katılımla dünyanın en uzun halayını oluşturacağız. Bu organizasyonla rekorlar kitabına gireceğimize inanıyorum. Bu konuda tüm Bitlis sevdalıları ile diğer ilçelerimizden katkı bekliyoruz" dedi. Önen, organizasyonu girişimcilerden Ferhan Çelebi ve Ferhat Sağnıç ile beraber hayata geçireceklerini getirdi. Girişimcilerden Ferhan Çelebi ise Tatvan'ın güzelliklerini ve gelişimini tüm dünyaya tanıtmayı amaçladıklarını belirtti.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler