YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bitlis'te Bulunan Patlayıcı Imha Edildi

Özcan ÇİRİŞ/ BİTLİS,(DHA)- BİTLİS'in Tatvan İlçesi'nde toprağa gömülü durumda bulunan bir adet el yapımı patlayıcı imha edildi. Bitlis İl Jandarma Komutanlığı

Bitlis'te Bulunan Patlayıcı Imha Edildi

Özcan ÇİRİŞ/ BİTLİS,(DHA)- BİTLİS'in Tatvan İlçesi'nde toprağa gömülü durumda bulunan bir adet el yapımı patlayıcı imha edildi.
Bitlis İl Jandarma Komutanlığı ekipleri bugün Tatvan İlçesi'ne bağlı Köprücek Köyü Emek mezrası yol ayrımında yüksek gerilim hattı altında toprağa gömülü vaziyette 1 adet el yapımı patlayıcı düzeneği tespit etti. Tespit edilen düzenek, Bitlis il Jandarma Komutanlığı Patlayıcı Madde İmha Timi tarafından imha edildi.
Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan Bitlis Valiliği, "Güvenlik güçlerimiz bölge halkımızın da desteği ile huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla, ilimiz genelinde teröristlerle mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir" denildi.

Bitlis'te Bulunan Patlayıcı Imha Edildi

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler