YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Chp Ahlat İlçe Başkanı 15 Gündür Kayıp Oğlunu Arıyor

Halil ÜLKER / AHLAT CHP Ahlat İlçe Başkanı Rafet Subaşı'nın lise ikinci sınıf öğrencisi oğlu Altınay Subaşı, 4 Haziran gününden beri kayıp.

Chp Ahlat İlçe Başkanı 15 Gündür Kayıp Oğlunu Arıyor

Halil ÜLKER / AHLAT CHP Ahlat İlçe Başkanı Rafet Subaşı'nın lise ikinci sınıf öğrencisi oğlu Altınay Subaşı, 4 Haziran gününden beri kayıp. Ailesi gidebileceği her yeri ararken baba Subaşı, oğlunun derslerinin kötü olduğu için uyardığını belirterek, "Okulda dersleri biraz kötüydü, 'oku adam ol' dedik, sanırım biraz üstüne gitmişiz. Ben okuldaki öğretmenleriyle konuşmaya gittiğim gün okula gitmemiş, bir daha da kendisinden haber almadık" dedi.
Bitlis ve Van'da arama yaptığını belirten baba Subaşı, seçim günü kendisine bir telefon geldiğini belirterek şurnları anlattı:
"Daha sonra HDP yöneticisi olduğunu öğrendiğim bir kişi telefonda bana 'nerede kaldın, otobüs seni bekliyor. Adını yazdırıyorsun gelmiyorsun, çabuk gel' dedi. Ben de kendisine 'kim geliyor, ne otobüsü ben oğlumu arıyorum siz kimsiniz?' dedim. Sonradan öğrendim ki İstanbul’dan Van’a oy kullanmak için gelen otobüse adını yazdırmış, ama nedense benim telefonumu vermiş. Şahıs o yüzden beni aramış. Bu durumu öğrenince Tatvan’da güvenlik güçlerine gittim. Van’dan kalkan otobüsü Tatvan’da durdurduk. Ancak oğlum otobüste çıkmadı."
3 GÜN OTOGARDA YATMIŞ
Olayın ardından Van'a gidip mobese görüntülerini incelediğini ve oğlunun 3 gün otogarda yattığını gördüğünü söyleyen baba Subaşı şöyle devam etti:
"Otogar müdürüne gittim oğlumu sormaya. Resmi görünce tanıdı. Bana oğlumun defalarca kendisini İstanbula’a göndermem için yalvardığını, parası olmadığı için gönderemeyeceğini söylediğini belirtti. Sonra seçim için gelen HDP otobüsünü ayarladığını, ancak oğlunun otobüse binip binmediğini bilmediğini söyledi. Birileri mi kaçırdı oğlumu, kendi mi kaçtı bilmiyoruz. Ne yiyor, ne içiyor bilmiyoruz. Annesi günlerdir yemek yemiyor, rahatsızlandı. Ben zaten geçirdiğim kaza dolayısıyla sakat kaldım. Günlerdir aramadığımız yer kalmadı, yetkililerden rica ediyoruz ne olur çocuğumuzu bulun. Gören duyan kim varsa Allah rızası için bizi arasın perişan olduk."

Chp Ahlat İlçe Başkanı 15 Gündür Kayıp Oğlunu ArıyorChp Ahlat İlçe Başkanı 15 Gündür Kayıp Oğlunu Arıyor

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler