YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaraylılar, Tatvan'da Bir Araya Geldi

BİTLİS (AA) - Bitlis Galatasaraylılar Derneği (BiGSDER), Tatvan ilçesinde memur ve vatandaşlardan oluşan taraftarlar için kaynaşma programı düzenledi.

BİTLİS - Bitlis Galatasaraylılar Derneği (BiGSDER), Tatvan ilçesinde memur ve vatandaşlardan oluşan taraftarlar için kaynaşma programı düzenledi. Cumhuriyet Caddesi üzerindeki BiGSDER lokalinde düzenlenen programa katılan dernek üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, memur ve vatandaşlar, sanatçı Serhat Usta'nın okuduğu şiir ve şarkılarla eğlendi. Canlı müzik eşliğinde çiğköfte ikramının yapıldığı programda konuşan BiGSDER Başkanı İdris Dağdağan, amaçlarının ilçedeki Galatasaraylı taraftarlarını bir araya getirerek kaynaşmalarını sağlamak olduğunu söyledi. Programa misafir olarak katılan Bitlis Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Haluk Altun ise, "Galatasaraylı arkadaşlarımızın düzenlediği bu güzel programda bulunmak bizim için çok gurur verici oldu. Ülkemizde oynanan tüm maçların da böyle kardeşlik havası içinde geçmesini diliyorum ve davetlerinden dolayı arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. Program, katılımcılar arasında düzenlenen bilardo müsabakaları ile son buldu.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler