YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hizan'da Kan Bağışı Kampanyası

Türk Kızılayı Van Bölge Kan Merkezi, Hizan'da kan bağışı kampanyası düzenledi.

Türk Kızılayı Van Bölge Kan Merkezi, Hizan'da kan bağışı kampanyası düzenledi.

Kampanya çerçevesinde Çarşı Meydanı'na seyyar kan verme aracı kuruldu. Araca giden vatandaşlar gün boyu kan bağışında bulundu.

Kan bağışı kampanyasına kurum amirleriyle katılan Kaymakam Hayrettin Baskın, gazetecilere yaptığı açıklamada, herkesin kan bağışında bulunması gerektiğini söyledi.

Baskın, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Kan hayat kurtarır. Trafik kazaları, ameliyatlar, kan hastalıkları ve bunun gibi durumlarda acil kana ihtiyaç duyulmakta. İnsanlar kan merkezlerine, ihtiyacını giderebilmek için başvurmakta. Kan merkezlerinin de bu isteklere cevap verebilmesi için, kan stoklarının her zaman için yeterli seviyede olması gerekmekte. Bunun için herkes üzerine düşen görevi yapmalı ve sağlığı yerindeyse kan vermeli."

Muhabir: Yunus Okur / Berin Çetin

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler