YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İMO Tatvan'da Şube Açtı

BİTLİS (AA) - Türkiye Mimar ve Mühendis Odaları Birliği'ne bağlı İnşaat Mühendisleri Odası (İMO), Tatvan ilçesinde şube açtı.

Türkiye Mimar ve Mühendis Odaları Birliği'ne bağlı İnşaat Mühendisleri Odası (İMO), Tatvan ilçesinde şube açtı. Bitlis temsilciliği için Tatvan'da satın alınan ofisin açılışını, Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bilal Dağdağan ve İMO Genel Başkanı Nevzat Ersan gerçekleştirdi. Türkiye genelinde 26 şube ve 192 temsilcilikle hizmet verdiklerini bildiren Ersan, "Bitlis temsilciliğimiz için yeni bir ofis aldık. Tatvan ilçe merkezinde satın aldığımız bu büroda daha kaliteli hizmetler vermeye çalışacağız” dedi. İMO Bitlis Temsilcisi Cengiz Şahin ise 90 üyeyle Bitlis ve ilçelerine hizmet verdiklerini açıkladı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler