YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İsrail'in Gazze'ye Yönelik Saldırısı

BİTLİS (AA) - Tatvan İnsani Haklar Eğitim ve Yardım Derneğince (Tatvan İnsan-Der) ilçede "Gazze'ye canlı kalkan ol" sloganıyla imza kampanyası başlatıldı.

Tatvan İnsani Haklar Eğitim ve Yardım Derneğince ilçede "Gazze'ye canlı kalkan ol" sloganıyla imza kampanyası başlatıldı. İsrail'in Gazze saldırılarına tepki amacıyla Tatvan Yaşam Alışveriş Merkezi önünde açılan stantlarda, 3 gün boyunca imza toplanacak. Tatvan İnsan-Der Başkanı Muzaffer Taşcan, gün içerisinde 17.00 ile 19.00, iftardan sonra ise 22.00 ile 23.00 saatleri arasında imza toplandığını ifade etti. Vatandaşlardan imza kampanyasına karşı duyarlı olmaları ve destek vermeleri çağrısında bulunan Taşcan, şöyle konuştu: "Tatvan'da başlattığımız imza kampanyasıyla İsrail'in insanlık dışı saldırılarına karşı canlı kalkan olmak istiyoruz. Her gün Gazze'de yaşanan katliamları gördükçe yüreklerimiz yanıyor. Biz de bu vesileyle bu kardeşlerimize bir nebze olsun yardımcı olmak için bu kampanyaya destek vermek istedik. İmza kampanyası için stantlarımız 3 gün boyunca açık kalacak ve imza toplanacak. Toplanacak imzalar İHH'ya gönderilecek. Tüm halkımızı bu kampanyaya imzalarıyla destek olmaya davet ediyoruz" Gazze için gönüllü canlı kalkan olmak isteyen çok sayıda vatandaş, imza kampanyasına yoğun katılım gösterdi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler