YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İsrail'in Gazze'ye Yönelik Saldırısı

BİTLİS (AA) - Tatvan'da sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etti.

Tatvan'da sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etti. Tatvan Yaşam Alışveriş Merkezi önünde bir araya gelen grup, İsrail aleyhine sloganlar atarak Filistin ve Gazze'deki Müslümanlar için dua etti. Ardından 9 sivil toplum kuruluşu adına hazırlanan basın bildirisi dağıtıldı. Bildiride, İslam coğrafyasının son zamanlarda siyonist güçlerin oyunu ile kendi din kardeşlerini ezen, katleden bir topluluğa dönüştürüldüğü belirtildi. Bildiride, şu ifadeler yer aldı: "Yeryüzündeki tüm coğrafyalarda hangi dil, ırk, din ve mezhebe tabii olursa olsun zulmeden ne kadar unsur, ülke, halk ve topluluk varsa hepsini nefretle ve şiddetle kınıyoruz. Müslüman olarak soykırıma uğrayan Yahudilere dahi ev sahipliği yapmış ve onlara kucak açmış bir toplumuz. Şu anda bu toplum tüm insanlık onurunu ayaklar altına alacak şekilde Filistinli kardeşlerimizi çoluk çocuk demeden katletmektedir. Birleşmiş Milletler, ABD, Almanya, Fransa ve İngiltere başta olmak üzere tüm haçlı zihniyetli siyonist grupların emrinde mazlumu değil, zalimi desteklemektedirler. Biz İslam toplumu olarak bütün halkımızı bu katillerin ürünlerinin alternatiflerini tercih etmeye ve kendi yerel markalarımızı almaya çağırıyoruz. Almış olduğumuz her ürünle kardeşlerimize sıkılan kurşunları finanse etmeyelim."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler