YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kazada Hayatını Kaybeden Polis Memuru Için Tören Düzenlendi

BİTLİS (AA) - Tatvan ilçesinde kontrolden çıkan aracının şarampole devrilmesi sonucu hayatını kaybeden polis memuru Eymen Tunç için tören düzenlendi.

Tatvan ilçesinde kontrolden çıkan aracının şarampole devrilmesi sonucu hayatını kaybeden polis memuru Eymen Tunç için tören düzenlendi. Bitlis'te iki gün önce dünyaya gelen bebeğinin tedavisi için gittiği Van'dan Bitlis'e döndüğü sırada geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Bitlis Polis Meslek Yüksekokulunda için Bitlis PMYO'da tören düzenlendi. Törene katılan ve ayakta durmakta güçlük çeken Eymen Tunç'un eşi Nurgül Tunç'u, ailesi ve yakınları ile mesai arkadaşları teselli etti. Törende konuşan Vali Orhan Öztürk, kazada hayatını kaybeden polis memuru Tunç için ellerinden dua etmekten başka bir şey gelmediğini belirterek, şöyle konuştu: "Bu dayanılmaz ve zor bir acı. Ancak insanlar takdiri ilahinin sonucu dünyaya gelir ve dünyadan ayrılır. Bizi kamil bir insan yapacak husus, Allah'tan gelen bu acıya sabretmek, dayanmak, hayatını kaybeden arkadaşımızın arkasından şu anda ve bundan sonra da en çok ihtiyaç duyacağı Kur'an-ı Kerim okuyup dualar göndermektir. Allah rahmet eylesin. Tunç'un, acılı ailesine ve mesai arkadaşlarına başsağlığı diliyorum." Bitlis PMYO Müdür Vekili Ramazan Engin Öztürk ise Eymen Tunç'u elim bir trafik kazasında kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarına değinerek, "Türk Polis Teşkilatı ve buradaki mesai arkadaşları adına Tunç'a Allah'tan rahmet, acılı ailesine başsağlığı diliyorum" dedi. Duaların okunmasının ardından cenaze aracına taşınan Tunç'un cenazesi, karayoluyla Batman'a, oradan da uçakla memleketi İzmir'e gönderilecek. Törene İl Jandarma Komutanı Albay Halil Şen, Emniyet Müdürü Saim İşlek, kurum amirleri, mesai arkadaşları, öğrenciler, ailesi ve yakınları katıldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler