YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Meteorolojiden "sağanak Yağış" Uyarısı

BİTLİS (AA) - Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, aralıklarda devam eden sağanak yağış nedeniyle vatandaşları, sel, yıldırım, dolu ve kuvvetli rüzgara karşı uyardı.

BİTLİS - Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, aralıklarda devam eden sağanak yağış nedeniyle vatandaşları, sel, yıldırım, dolu ve kuvvetli rüzgara karşı uyardı. Meteorolojiden yapılan yazılı açıklamada, bölgede devam eden sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın, akşama kadar devam edeceği belirtildi. Yarın havanın az bulutlu ve açık geçeceği bildirilen açıklamada, şunlara yer verildi: "Sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın, özellikle Van'ın kuzeyindeki Erciş, Muradiye, Çaldıran, Özalp ve Saray ilçeleri ile Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde etkili olması tahmin ediliyor. Sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların, ulaşımdaki aksamalara, sel, yıldırım, lokal dolu ve yağış anındaki kuvvetli rüzgara karşı dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor." Açıklamada, 23 Nisan'da havanın az bulutlu ve açık geçeceği, en düşük hava sıcaklığının 6, en yüksek sıcaklığının ise 18 derece olmasının tahmin edildiği bildirildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler