YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, 81 İl Müdürünü Bitlis’Te Topladı (3)

BAKAN YILMAZ ESNAFI ZİYARET ETTİ Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Ahlat İlçesi'nde bulunan Müze ve Karşılama Merkezi'ni ziyaret etti. Burada bulunan eserler hakkında

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, 81 İl Müdürünü Bitlis’Te Topladı (3)

BAKAN YILMAZ ESNAFI ZİYARET ETTİ
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Ahlat İlçesi'nde bulunan Müze ve Karşılama Merkezi'ni ziyaret etti. Burada bulunan eserler hakkında bilgi alan Bakan Yılmaz, daha sonra karayoluyla Tatvan İlçesi'ne geçti. Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bilal Dağdağan’ın vefat eden amcası Maşallah Dağdağan’ın ailesine taziye ziyaretinde bulunan Bakan Yılmaz, daha sonra Bitlis Valiliğine geçerek Vali İsmail Ustaoğlu’ndan brifing aldı.
Ardından Ak Parti İl Teşkilatını ziyaret eden Bakan Yılmaz, bakanlığın çalışmaları hakkında bilgi verdi. Bakan Yılmaz parti çıkışında da esnafı gezerek beraberindeki Ak Parti Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz ile birlikte çay bahçesinde vatandaşlarla sohbet edip, çay içti.

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, 81 İl Müdürünü Bitlis’Te Topladı (3)Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, 81 İl Müdürünü Bitlis’Te Topladı (3)Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, 81 İl Müdürünü Bitlis’Te Topladı (3)

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler